vrijwilligster neemt afscheid

In de wijk de Muntenbuurt, heeft jarenlang een vrouw gewoond die veel mensen zeker zullen kennen. Leny heeft zich meer dan twintig jaar vrijwillig ingezet voor wijkbewoners in de Muntenbuurt van jong tot oud. Zoals het jaarlijkse sinterklaasfeest, een bingo draaien voor de ouderen en het verzorgen van kerstpakketten.
Ook was zij jarenlang behulpzaam bij de zomertoer en nog veel meer. Zij was ook actief bij stichting Opweg. Leny heeft dit alles met veel plezier gedaan, maar helaas is zij inmiddels verhuisd.

De vraag is nu: wie gaat de taken van Leny overnemen?  Wie wil bijvoorbeeld meehelpen met de organisatie van het sinterklaasfeest? Een straatspeeldag of meewerken aan een Halloweenoptocht? Of misschien zijn er nog wel andere ideeën?

Het opbouwwerk gaat hier graag met de buurt over in gesprek en dat leek ons leuk om te doen tijdens een feestje. Een feestje waarin ook de buurtbewoners die nog niet zo lang in de Muntenbuurt wonen, elkaar en de  mensen die er al langer wonen, beter kunnen leren kennen.

Wij hopen u op 25 augustus tussen 14:00 en 17:00 uur op het Dukaatpleintje te mogen begroeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *